perjantai 19. huhtikuuta 2013

Testipäivä: "Miten paljon alkoholi turvottaa kehoa"?

Moikka!

Eilen ei ollu vaan yksinkertaisesti aikaa bloggaamisille. Oli niin kiire päivä, että en kerennyt edes hevosta sanoa.

Pyörin kaupoissa ettimässä vaatteita, mutta jokaisen sovittamani rätin kohdalla totesin saman jutun. Miksi mun mahalle ei ole tapahtunut mitään?! Tuntuu, että kaikista muista paikoista on lähtenyt läski liikkumaan paitsi just mun rantapallo mahasta. Se on ihan käsittämättömän kokonen. Niinkuin kaksosia odottaisin :D Okei, ehkä vähän liiottelin, mutta siis tosi asia on, että jalat näyttää ihan ok, mutta persestä ylöspäin oon jättiläinen. Että tosi kiva.

Ruokatauko shoppailun lomassa.


Oonhän mä joitakin senttejä tässä nyt tiputtanut, vyötäröstäkin ja luulin, että se olis jotakin näkyviä tuloksia mulle tehny, mutta puskiin meni taas nekin ajatukset :D Täytyy ihan rehellisesti sanoa, että ei tää treenaaminen mitänn helppoa ole, mutta kivaa sen sijaan niin kyllä. Tai ainakin motivoivaa... ainakin joskus... :D

Mutta hei. Mietin tänään, että täytyy ihan uteliaisuudesta ottaa sellanen testi, että miten alkoholi nostaa turvotusta kehossa. Oon selittänyt teille aikasemmin tänään täällä blogissa, että oon lähdössä tänään laivalle ja siitä tulee kostea reissu, kun kaveriporukalla lähdetään. Meitä on lähdössä 3hytillistä hulluja, joten nauru ainakin tulee raikaamaan. Pyrin ottamaan reissun kuitenkin hillitymmin ja pakkaan herajauhoja mukaan, että ei ihan mitä tähänsä suuhunsa pistäisi ja välillä voisi vetää protskupirtelöt, niinden drinkkien välissä :D Joo kuulostaa hyvälle suunnitelmalle, mutta katotaan miten toteutus onnistuu. Se on ainakin varmaa, että mennään myös käymään subwayssä syömässä, joten hiilarit kolahtaa äkkiä taivaisiin. Nyt kuitenkin tilanne on tämä :

Vyötärö 92cm
Lantio 102cm

Näillä siis lähdetään liikenteeseen ja katsotaan miten paljon saadaan vyötäröön kerrytettyä lisäsenttejä pelkällä pöhötyksellä. En siis ihan läskiksi aijo vetää, että söisin pizzaa, hamppareita ja kebbeä sipsiä/karkkia + sun muut roskaruoat - EI SIIS NIITÄ- vaan ihan vaan "perusmättöä", hiilareita ja siideriä, muutama drinksukin tulee varmaan juotua. Ja tietysti sen heran yritän pitää mukana, vaikka tiedän jo nyt, että mut nauretaan pystyyn. Niin ja vettäkin aijon nauttia paljon ja välillä.

Joten katsotaan miten tässä tulee käymään. Ihan vaan uteliaisuuden halusta haluan itsekin tietää miten luvut muuttuvat :D

Mutta tänäaamuna mun lenkkipolulla oli vähän tilanteita. Kevät ilmeisesti tulossa?

Vedenpaisumus!

Ei meri, eikä järvimaisema vaan pelota joka on veden peittämä! :D

Eli ehkä se kesä sieltä kuitenkin on tulossa, vaikka välillä musta kyllä tuntuu, että ei se sieltä tule ollenkaan :D

Mutta nyt pakko vielä tehdä loppusiivous tänne kämppää ja alkaa valmistautumaan lähtöön! Nähdään ja kuullaan taas. Viimeistään sunnuntaina, kun oon henkisesti selviytynyt tästä koitoksesta, mutta saattaa olla, että piipahdan päivittämään tänne jotain aikaisemminkin :)


Krista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti